Program Details

Shambhala Training niveau 1 - De kunst van het mens-zijn


with Marianne Bots
October 10 / 8:00 PM - October 12 / 6:00 PM

Tijdens dit eerste weekend maken we kennis met de beoefening van zit- en loopmeditatie. We krijgen zicht op de principes van het pad van krijgerschap. Zo leren we dat al onze ervaringen een fundamentele energie bevatten. Deze fundamentele goedheid is eigen aan de dingen zoals ze zijn en vormt de basis van onze aangeboren, onvoorwaardelijke natuur. Het weekend bestaat uit lezingen, meditatiebeoefening, uitwisseling in groepen en individuele gesprekken met een meditatiebegeleider.

Vereiste voorkennis: geen.
Deze cursus maakt deel uit van 'De Weg van Shambhala'.


Betaling svp vooraf op rekeningnummer NL67 INGB 000 803 24 51 t.n.v. Shambhala Centrum Rotterdam onder vermelding van "Niveau 1".
 Registratie is definitief na ontvangst van de betaling. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.


Shambhala wil graag jongeren stimuleren deel te nemen aan haar programma's. Ben je jonger dan 25 jaar, dan geldt een prijs van 75 euro. Als je je meer kunt veroorloven dan graag.
Ook houdt Shambhala haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de Caroline Koolhaas, caroline.koolhaas@gmail.com We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken.

Go to Rotterdam's website