Program Details

Shambhala Training Rigden weekend - Onvoorwaardelijk zelfvertrouwen


with Marianne Bots
June 20 / 8:00 PM - June 22 / 6:00 PM

Het Shambhala-pad voert uiteindelijk naar het Rigden-weekend. De Rigden weerspiegelt onze fundamentele, verlichte aard en belichaamt het principe van onvoorwaardelijke moed. In historische zin waren de Rigdens heersers. Zij waren ´meester over hun eigen leven' op grond van hun onwankelbare ervaring van fundamentele goedheid. In dit weekend krijgen de deelnemers de formele transmissie voor de Windpaardbeoefening, en verdiepen zij zich in de Zes manieren van heersen.

Vereiste voorkennis: cursus DL5 en Shambhala Training niveau 5.


Betaling svp vooraf op rekeningnummer NL67 INGB 000 803 24 51 t.n.v. Shambhala Centrum Rotterdam onder vermelding van "Rigden".
 Registratie is definitief na ontvangst van de betaling. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.


Shambhala wil graag jongeren stimuleren deel te nemen aan haar programma's. Ben je jonger dan 28 jaar, dan geldt een prijs van 55 euro. Als je je meer kunt veroorloven dan graag.
Ook houdt Shambhala haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de Caroline Koolhaas, caroline.koolhaas@gmail.com. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken.

Go to Rotterdam's website