Program Details

Six Ways of Ruling


with Harald Ronge & Paul van Toledo
January 7 / 7:30 PM - February 11 / 9:45 PM

De "Six Ways of Ruling" zijn leringen over leiderschap en het creëren van de verlichte samenleving.

In tijden van stress, als we in een bewustzijnsvernauwing terecht dreigen te komen, als tijd en ruimte klein worden: hoe kunnen wij de grotere situatie blijven zien en ruimte creëren voor onszelf en anderen? Het vermogen hebben wij altijd, maar hoe realiseren wij dit op de momenten waar het belangrijk is? Dat is waar de Six-Ways-of-Ruling over gaan. Kans en noodzaak om ze te beoefenen doen zich dagelijks voor in ons leven en werk.

De "Six Ways of Ruling" zijn in November 2013 in Rotterdam onderwezen door Richard Reoch onder de naam Brilliant people - Difficult times. Wij sluiten aan op deze cursus maar ook "absolute beginners" zijn meer dan welkom. Richard Reoch gaat directe input geven voor deze cursus. Doordat we het materiaal spreiden over zes weken kunnen we steeds een hele week oefenen met een onderwerp.

Mensen die niet meegedaan hebben aan het weekend in Rotterdam kunnen om 19:30 een inleidende video met Richard Reoch over het onderwerp van de avond bekijken. Maar ook voor mensen die de cursus in Rotterdam gevolgd hebben zijn deze video's interessant. Om 20:00 uur is er een korte theepauze en om 20:15 beginnen wij plenair met beginners en gevorderden samen. Om 21:45 sluiten we af. Napraten mag.
* De aangegeven prijzen zijn indicatief en kunnen nog (licht) veranderen.

Go to Amsterdam's website