Program Details

Young Sangha Nights - meditatie


November 6 / 7:30 PM - November 6 / 10:00 PM

 


Voor de fanatiekelingen onder ons is er bij genoeg animo de mogelijkheid om na het gebruikelijke uur nog een uur extra te zitten. Vanzelfsprekend zullen we na afloop gezellig naar de Quinto gaan. Vind je een uur mediteren genoeg, dan ben je van harte uitgenodigd om je alvast lekker in de kroeg te settelen. Vrienden zijn zoals altijd welkom, dus neem ze vooral mee! Er zal weer meditatie-instructie worden gegeven voor de mensen die voor het eerst komen of het graag nog eens horen. Daarnaast is er ook de gelegenheid voor verdieping door met iemand te spreken over je meditatiebeoefening.


 


 


 


Programma:


 


19.30 deur open, koffie en thee


 


20.00 zitmeditatie, afgewisseld met loopmeditatie


 


22.00 Quinto
 
Deze avonden zijn geïnspireerd op het EveryBodhi Festival dat jaarlijks in samenwerking met Shambhala in Duitsland plaats vindt. Op dat festival komen jongeren tussen de 16 en 33 jaar van alle boeddhistische tradities bijeen, maar ook jongeren die gewoon geïnteresseerd zijn in meditatie. Om te mediteren, maar vooral ook om samen te zijn en ervaringen te delen. Dat idee zit ook achter de Young Sangha Nights op het Shambhala Centrum.


Soms wordt er alleen gemediteerd, en soms is er na een half uurtje meditatie een lezing of workshop, waarna we onze ideeën en ervaringen uitwisselen. Na afloop is er tijd voor gezelligheid; thee drinken, kroegbezoek, net waar we zin in hebben. Ook vrienden en vriendinnen zonder meditatie-ervaring zijn welkom, want er is altijd iemand aanwezig die getraind is om meditatie instruktie te geven!


 


Wil je precies op de hoogte zijn van wat, wanneer gebeurt? Meld je aan op onze Young Sangha Nights Facebook groep!

Wil je op onze mailinglijst, stuur dan een mailtje naar youngsangha.amsterdam@shambhala.nl. Je ontvangt dan steeds een week van tevoren informatie over de komende avond(en). Ook ontvang je informatie van andere programma's die interessant kunnen zijn voor de Young sangha.

 

Kijk op de speciale Young Sangha-page!
Go to Amsterdam's website