Program Details

Ziji avond: open voor iedereen


June 18 / 7:30 PM - June 18 / 9:00 PM

Dare to spark
Sinds april 2013 organiseert de jongeren tak van Shambhala, de Ziji Collective, meditatie  avonden voor en door jongeren in Arnhem. De laatste avond voor de zomer organiseren we voor het eerst een  SPECIAL voor ALLE leeftijden met een gast: Anouk Brack. Come SPARK with us.

Dare to lead
Anouk woont in Arnhem en is trainer in Leadership Embodiment, dat door Chogyam Trungpa Rinpoche’s  student Wendy Palmer is ontwikkeld. Leadership Embodiment is een super eenvoudige en diepzinnige manier om in moeilijke situaties erbij te blijven en te kunnen handelen. Of het nou een conflict is met teamgenoten in een studie of werk situatie, je geliefde, je buren, je ouders, of beste vriend.

Leadership Embodiment is een schitterende manier om de beoefening op het meditatie kussen in de wereld te brengen. Iedereen kan meedoen, meditatie ervaring is geen vereiste.

Programma
19.00 Ontvangt met thee koffie en koekjes
19.30 Aanvang zitmeditatie
19.55 Korte introductie 
20.00 Leadership Embodiment met Anouk Brack
21.00 Afsluiting 
Na afloop is er thee om verder te praten. Voor wie zin heeft, kunnen we naar de Café de Kroeg om de hoek.

Geef wat je het waard vindt
Voor de avond, zoals op alle meditatie avonden op het Shambhala Centrum, vragen we geen entree.
Er is een donatie pot waar je kunt geven wat je de avond waard vindt. De donaties worden evenredig verdeeld onder Anouk en Shambhala Meditatie Centrum Arnhem. 


Ziji. Spark. Radiate.                        


Anouk geeft ook samen met Sybren Post een van de vele workshops op het Bright Now Festival in september. Zie www.brightnowfestival.nl 
 

Go to Arnhem's website