Program Details

Weg van Shambhala FG2- Hoe kan ik helpen? De fundamentele goedheid van de samenleving.


with Cor Laven & Saskia Mispelblom-Beyer
October 2 / 8:00 PM - November 6 / 10:00 PM

In de tweede cursus uit de Fundamentele Goedheid Serie onderzoeken we onze relatie met anderen, de wens onze wereld te helpen, en bepaalde aspecten van sociale transformatie. We kijken naar hoe Shambhala de samenleving ziet en hoe een verlichte samenleving er uit kan zien. De nadruk ligt op onze ervaring van een moderne, menselijke samenleving. Is de samenleving iets dat uiteindelijk zelfzuchtig, verward en vol problemen is, of is er iets goeds te zeggen over de menselijke samenleving? Deze cursus richt zich op vier aspecten van de samenleving; familierelaties (huishouden), beroepsleven, vermaak en economie. Ook leren we de boeddhistische Tonglen-beoefening (‘zenden en nemen’).


Deze cursus maakt deel uit van 'De Weg van Shambhala'.
Vereiste voorkennis: FG 1 ‘Wie ben ik? De fundamentele goedheid van het menszijn.


Shambhala wil graag jongeren stimuleren deel te nemen aan haar programma's. Ben je jonger dan 28 jaar, dan geldt een prijs van 40 euro. Als je je meer kunt veroorloven dan graag.
Ook houdt Shambhala haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de Caroline Koolhaas, caroline.koolhaas@gmail.com. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken.

Betaling kan contant of op 803 24 51 t.n.v. Shambhala Centrum Rotterdam onder vermelding van "Hoe kan ik helpen?".
 Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Go to Rotterdam's website