Program Details

Weg van Shambhala cursus FG3 - Wat is waar? De fundamentele goedheid van de werkelijkheid.


with Fenja Heupers & Wolf van Lieshout
January 29 / 8:00 PM - April 9 / 10:00 PM

Omdat deze cursus inmiddels begonnen is, kan men zich niet meer inschrijven hiervoor.
Hoe weten we wat werkelijk is? Hoe kunnen we deze vraag stellen op een manier waardoor hij ook betekenis krijgt voor ons dagelijkse leven? In deze derde en laatste cursus worden een aantal visies gepresenteerd van de Shambhala en boeddhistische vajrayana tradities, waaronder vergankelijkheid, de rol van de geest t.a.v. waarneming, en leringen over leegte, helderheid en heiligheid. De nadruk ligt op de levende, heilige en alledaagse magie van onze wereld en haar natuurlijke omgeving.


Hoewel deze cursus open toegankelijk is, wordt zeer sterk aanbevolen om de Weg van Shambhala cursussen FG1 - Wie ben ik? en FG2 Hoe kan ik helpen? en Shambhala Training niveau 1 te hebben gevolgd. Indien met niet aan deze voorwaarden voldoet dient men voorafgaand aan de cursus een ontmoeting te hebben met de leraren van het programma.


Jongeren tot 28 jaar en houders van een stadspas kunnen tegen kostprijs meedoen: € 40,- .


Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Go to Amsterdam's website