Program Details

Shambhala Training niveau 3 - Krijger in de Wereld


with Tycho van der Reijden & Caroline Hissink
December 6 / 8:00 PM - December 8 / 6:00 PM

Als men in de beoefening geleerd heeft zich niet af te keren van angst, kunnen we dit toepassen in situaties in het dagelijkse leven, zonder de barriere van de cocon. Door middel van durf en vriendelijkheid openen we onszelf voor een heldere waarneming van de wereld en de feedback die daar uit terug komt. Al doende worden we minder gefixeerd op ónze definitie van de wereld en ontspannen steeds meer. We leren dat we kunnen werken met elke willekeurige situatie die zich voor doet.


Aanbevolen literatuur: Shambhala; De Weg van de Krijger door Chögyam Trunpa, Hoofdstukken 8-10 en 12.


Om dit weekend te kunnen volgen dient men Niveau 2 gevolgd te hebben Jongeren tot 28 jaar en houders van een stadspas kunnen tegen kostprijs meedoen: € 55,- .


Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Go to Amsterdam's website