Program Details

Weg van Shambhala cursus FG2 - Hoe kan ik helpen? De fundamentele goedheid van de samenleving.


with Hans Zwart & Mary Fahrenfort
October 1 / 8:00 PM - December 10 / 10:00 PM

In de tweede cursus uit de Fundamentele Goedheid Serie onderzoeken we onze relatie met anderen, de wens onze wereld te helpen, en bepaalde aspecten van sociale transformatie. We kijken naar hoe Shambhala de samenleving ziet, en hoe een verlichte samenleving er uit kan zien.De nadruk ligt op onze ervaring van een moderne, menselijke samenleving. Is de samenleving iets dat uiteindelijk zelfzuchtig, verward en vol problemen is, of is er iets goeds te zeggen over de menselijke samenleving? Deze cursus richt zich op vier aspekten van de samenleving; familierelaties (huishouden), beroepsleven, vermaak en economie. Ook leren we de boeddhische Tonglen-beoefening ('zenden en nemen')


Voor deelname dient men de Weg van Shambhala cursus FG1 'Wie ben ik? De fundamentele goedheid van het mens zijn' te hebben gevolgd.


Jongeren tot 28 jaar en houders van een stadspas kunnen tegen kostprijs meedoen: € 35,- .
Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.Go to Amsterdam's website