Program Details

Sangha stadsretreat


April 2 / 5:00 AM - April 11 / 5:00 PM

Deze sangha stadsretreat is georganiseerd door sanghaleden onderling, onder leiding van Alexandra van Smoorenburg. Er worden geen lezingen, meditatie instructies of anderszins aangeboden.


Er zijn op dit moment een aantal mensen die de volle 10-daagse doen, en een aantal die gedeeltelijk mee willen doen.


Van die laatsten willen sommigen zich commiteren, door op (door henzelf ingeplande) vaste tijden te komen. Op die manier creëren ze hun eigen maatwerk retreatje. Ook mooi! Want zo dragen ze bij aan de container en het ‘sacred aspect’ van de stilteretreat.


Wil je dit laatste ook, stuur dan een mailtje naar a.vansmoorenburg@planet.nl                                        


Verder gelden de volgende afspraken:  • Zittijden en locatie zijn: van 5.00 - 8.00 uur, 9.00 – 12.00 uur, 14.00 - 17.00 uur in de meditatieruimte boven. Eten mogen we in de bestuurskamer.

  • De kosten voor deelname zijn open, dwz op donatiebasis. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden. Wel komt er een spaarvarkentje te staan, dat graag vetgemest wil worden..

  • De kosten voor het eten worden gedeeld.

  • De Stadsretreat telt als weekthün (vereist voor deelname aan ESA en WA) als mensen 7 dagen achtereen alle sessies volgen.

  •  Op dinsdagavond 26 maart is er om 19.30 uur een bijeenkomst voor iedereen die geheel of gedeeltelijk (op commitmentbasis) mee wil doen. We bespreken het programma en hoe we het eten samen regelen. Wil je komen stuur dan een mailtje naar a.vansmoorenburg@planet.nl


 Kom ook! Waarom niet?

Go to Amsterdam's website