Program Details

Shambhala Kinderdag 2013


with Han de Wit
December 21 / 1:00 PM - December 21 / 6:00 PM

Tijdens dit midwinterfeest vieren wij dat de dagen vanaf nu weer langer worden. Op kinderdag is het Shambhala Centrum het paleis van de kinderen. Verkleed je als koning of koningin of draag je mooiste kleren.


Dit jaar zal archaya Han de Wit een speciale blessing voor alle kinderen geven. Ook krijgen jullie wat meer informatie over de kinderen in Surmang, Tibet waar het Gesar Fund dat wij steunen vanuit Shambhala zich op richt. 


Neem een envelop mee met geld uit je spaarvarken. We geven een gift aan het Gesar Fund zodat wij met z’n allen een nomadekind in Surmang een jaar lang naar school kunnen laten gaan.


Na het feestmaal dat we met ouders en kinderen gezamenlijk zullen gebruiken is er ruimte om iets voor te dragen. Als je dat wilt, laat het even weten.


Uiteraard is er weer gelegenheid om te knutselen en spelletjes te spelen met elkaar. Voor de oudere kinderen zal er ook een ruimte zijn voor ontmoeting.


Geef jezelf op vóór vrijdag 21 december.


Voor vragen en het aanmelden van een voordracht mail naar: movimiento@online.nl


 


Deelnameprijs voor kinderen is: € 10,-


Deelnameprijs voor ouders/begeleiders: € 5,-


Wij hopen jullie dan te zien!

Tips bij registratie voor Kinderdag:


Graag elk kind apart registreren en de leeftijd erbij vermelden. Ook de ouders/begeleiders registreren en graag vermelden of je wil mee-eten.
Go to Amsterdam's website