Program Details

Shambhala Training niveau WH - Windpaard


with Meino Zeillemaker & Hans Zwart
December 21 / 8:00 PM - December 23 / 6:00 PM

In dit weekend ontvangen de mensen de instructie om 'windpaard te wekken', waardoor het hart zich opent en ons zelfvertrouwen verfrist. Deze beoefening is een manier om op een vaardige wijze en vanuit het hart betrokken te zijn op onze omgeving, waardoor de krijger temidden van elke uitdaging voorwaarts kan gaan.


De extra materiaalkosten bedragen een syllabus en een boekje met termateksten die gebruikt worden in dit en volgende niveaus.


If you are a foreign student and need translation, please add this information at 'Aantekeningen' on the registration form.


Jongeren tot 30 jaar kunnen tegen kostprijs meedoen: € 45,- (vermeld het a.j.b. meteen even als je je registreert).
Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!Betaling kan contant of op 21.24.98.037 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Go to Amsterdam's website