Program Details

Shambhala Training weekeinde 1 - De kunst van het mens zijn


with Han de Wit
January 19 / 9:00 AM - January 20 / 6:00 PM

Het pad van studie en beoefening van Shambhala Training begint met een serie weekenden: Het Hart van Krijgerschap. In deze periode krijgen we gereedschap om een persoonlijke discipline van meditatie-beoefening op te bouwen. We ontdekken hiermee de fundamentele principes van krijgerschap in ons dagelijks leven. 


Elk weekend bestaat uit:  • lezingen van een leraar, senior-student

  • individuele gesprekken met een meditatie-instructeur

  • groepsdiscussies

  • perioden van zit- en loopmeditatie


Tijdens dit eerste weekend maken we kennis met de beoefening van zit- en loopmeditatie. We krijgen zicht op de principes van het pad van krijgerschap. Zo leren we dat al onze ervaringen een fundamentele energie bevatten. Deze ‘fundamentele goedheid’ is eigen aan de dingen zoals ze zijn en vormt de basis van onze aangeboren, onvoorwaardelijke natuur.


Jongeren tot 30 jaar kunnen tegen kostprijs meedoen: € 45,- .
Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!


Betaling bij voorkeur op rekening 6459154 van ‘Shambhala Centrum Arnhem’ onder vermelding van 'De kunst van het mens zijn'


Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Go to Arnhem's website