Program Details

Meditatie in het dagelijks leven


with Fenja Heupers & Frank Stoop
November 10 / 7:30 PM - November 25 / 5:00 PM

Weekendcursus: Meditatie in ons dagelijks leven


De cursus Meditatie in het dagelijks leven is een inleiding in de ‘gereedschappen’ voor het werken met meditatie in het dagelijks leven.
Een weekendcursus over hoe we de ervaring van meditatie in ons dagelijks leven kunnen brengen, hoe we die ervaring kunnen verdiepen en beter begrijpen en hoe de aangeboren stabiliteit, helderheid en kracht van onze geest zich kan manifesteren.
Met eenvoudige instructies en ondersteuning, kan mindfulness meditatie (aandachttraining) een deel worden van ons dagelijks leven en ons bekend maken met onze ingeboren fundamentele goedheid.
Het is een van de hoofdintroducties tot meditatie die we aanbieden en we bevelen dit erg aan voor iedereen die geïnteresseerd is meditatie, Boeddhisme of Shambhala.
Deze cursus is ook een van de eerste delen uit het curriculum van de Weg van Shambhala, een doorgaande training in meditatie en hoe we Boeddhistische leringen kunnen gebruiken om tot ons eigen potentieel door te dringen.


Voor iedereen, beginner of gevorderde.
Meditatie-instructeurs zijn aanwezig.


Deze cursus zal gegeven worden door Fenja Heupers, senior leraar en Frank Stoop.Kosten € 100,- Inclusief lunches. Geld mag geen belemmering zijn om onze programma's te kunnen volgen. Leeft of studeert u van een minimum inkomen, of heeft u om andere redenen minder te besteden? Geen probleem. U kunt vóór registratie korting of gespreide betaling bespreken met onze penningmeester via e-mail naar haarlem@shambhala.nl


Plaats: Spaarne 112, 2011 CM HAARLEM
Klik hier voor de routebeschrijving
 
Informatie
e-mail: haarlem@shambhala.nl
Leonie Beljaars: 023 – 5386602
Henriëtte Fikkert: 023 - 5282217


Aanmelding graag via website, klik hieronder.

Go to Haarlem's website