Program Details

Shambhala Training HP4 - Meek (Zachtmoedig)


with Dana Marshall
March 15 / 8:00 PM - March 17 / 6:00 PM

"De vier waardigheden" worden geïntroduceerd als een pad en als een proces, die het ontplooien van de krijger en zijn groeiende welwillende betrokkenheid bij de wereld omschrijven. Door de training in de waardigheden behoud men zijn bewust-zijn en vreugde bij elk stadium. Zachtmoedigheid omvat de studie van de gegronde, bescheiden en vriendelijke eerste stadia van het krijgerschap. We trainen ons in het los komen van arrogantie - de belangrijkste belemmering om te kunnen leren.We leren aanwezig te zijn in eenvoud en vertrouwen.


 Let op: Dit programma wordt in de Engelse taal gegeven. Indien je vertaling naar het Nederlands nodig hebt, geef dat dan svp aan in het registratieformulier.


This program will be taught in English.


Jongeren tot 28 jaar en houders van een stadspas kunnen tegen jongerenprijs meedoen. Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!Betaling kan contant of op  NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Go to Amsterdam's website