Program Details

Weg van Shambhala cursus DL2 -Tevredenheid in het dagelijks leven


with Fenja Heupers & Sybren Post
February 27 / 8:00 PM - April 24 / 10:00 PM

De cursus Tevreden in het dagelijkse leven volgt op Shambhala Training niveau 1, en maakt onderdeel uit van ons curriculum De Weg van Shambhala. U kunt ook deelnemen aan deze avondcursus als u het weekend niet gevolgd heeft. U krijgt dan nog afzonderlijk een meditatie-instruktie.


Dit programmaverdiept de meditatie-ervaring door het ontwikkelen van tevredenheid en eenvoud. Je hebt voldoende aan wat je hebt. We verkennen hier de basis van de hinayana-leer uit het boeddhisme en ervaren wat meditatie-in-actie in het dagelijks leven betekent. Pijnlijke omstandigheden en emoties houden ons gevangen in gewoontepatronen. Door te begrijpen hoe dit werkt, kunnen we ons gaan openstellen voor onze aangeboren goedheid. Vanaf dat moment brengen we de eigenschappen van de Tijger tot uitdrukking: zachtmoedigheid, waardering voor je leven en stabiliteit.


Jongeren tot 28 jaar, houders van een stadspas en deelnemers die Het Heilige Pad hebben afgerond kunnen tegen kostprijs meedoen: € 35,- . Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.


 

Go to Amsterdam's website