Program Details

Shambhala Training niveau 1 - De kunst van het mens zijn


with Sjaak Kreffer
January 18 / 8:00 PM - January 20 / 6:00 PM

Het pad van studie en beoefening van Shambhala Training begint met een serie weekenden: Het Hart van Krijgerschap. In deze periode krijgen we gereedschap om een persoonlijke discipline van meditatie-beoefening op te bouwen. We ontdekken hiermee de fundamentele principes van krijgerschap in ons dagelijks leven. 


Elk weekend bestaat uit:  • lezingen van een leraar, senior-student

  • individuele gesprekken met een meditatie-instructeur

  • groepsdiscussies

  • perioden van zit- en loopmeditatie


Tijdens dit eerste weekend maken we kennis met de beoefening van zit- en loopmeditatie. We krijgen zicht op de principes van het pad van krijgerschap. Zo leren we dat al onze ervaringen een fundamentele energie bevatten. Deze ‘fundamentele goedheid’ is eigen aan de dingen zoals ze zijn en vormt de basis van onze aangeboren, onvoorwaardelijke natuur.


 If you are foreign and need translation, please add this information at 'Aantekeningen' on the registration form.Kosten: 140€; voor leden 105€; Herhaling programma: 70; Jongeren tot 28 jaar en houders van een stadspas kunnen tegen kostprijs meedoen: 55€ . Kun je je meer veroorloven? Graag!


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 


Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!


Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.


Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.


Go to Amsterdam's website